Detail info
Close

Kamil Střihavka & The Leaders Acoustic Band

Kamil Střihavka & The Leaders Acoustic Band

Datum: 27. listopadu 2024
Místo: KC Semilasso
Adresa: Palackého tř. 832/126, Brno

Vstupenky

středa
27
lis. 2024
19:00
Kamil Střihavka & The Leaders Acoustic Band

Informace o akci

Kamil Střihavka & The Leaders Acoustic Band!

Kamil Střihavka - rocková legenda oslovující již dvě generace fanoušků, majitel nezaměnitelného a fenomenálního hlasu vystoupí v brněském Semilasse 27. 11. 2024 a to v 19:00 v akustickém podání s kapelou the Leaders acoustic band!
Skupina vznikla v roce 2007. Od té doby odehráli „Lídři“ společně s Kamilem Střihavkou nejedno turné a několik festivalových sezon. Vyvrcholením jejich spolupráce, pak bylo natočení další solové desky K.Střihavky a to v létě 2008, ve studiu Svárov. Toto Kamilovo autorské album s názvem „365“ bylo přijato s nadšením nejen odbornou kritikou, ale hlavně samotnými fanoušky, kterým CD „365“ bylo určeno především. Na přelomu roku 2009/2010 vyšlo u firmy Sony Music dvoj-CD „Best Of …“ s podtitulem „20 let na scéně“. 2CD svým rozsahem a pojetím přesahuje klasický rámec Best Of-ky, a je spíš retrospektivou mapující tvorbu tohoto výjimečného hlasu na české rockové scéně za uplynulých dvacet let.

Kamil Střihavka oslovuje již dvě generace fanoušků. Český rockový Ježíš, majitel nezaměnitelného a fenomenálního hlasu, člen Beatové síně slávy a frontman rockových kapel jako Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, The Leaders! a Supergroup – to je Kamil Střihavka. Nenechte si tento koncert a jeho neopakovatelnou atmosféru nabitou energií a poctivým pop-rockem ujít!

Obsazení kapely: Kamil Střihavka - zpěv,
Petr Henych - akustické kytary,
Martin Ivan - kontrabas,
Patrik Sas - bicí nástroje,
Michal Vejskal - klávesy, Ondřej Klímek - saxofon, flétna,
David Babka - steel guitar,
Markéta Podhajská - perkuse


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top